信宜玉都风情网

搜索
开启左侧

[其它城市] 下个月谂住去珠海玩两日,有无人去啊

慢三秒 发表于 2008-7-21 15:37 | 显示全部楼层
原帖由 萤火虫 于 2008-7-21 15:31 发表
荷包岛
唔好玩咯
只啱D鹹濕佬去嘅地方嚟加

蜜月去可以啦,又不是叫你一支公去.
两个人一个小木屋过夜,正点吧
信宜人的网上家园,网聚信宜人的力量!   如果您想了解更多最新资讯,请关注信宜玉都风情网微信公众号:www06681com
 楼主| 贪睡的嘟嘟 发表于 2008-7-21 15:39 | 显示全部楼层

回复 31# 慢三秒 的帖子

lol.gif lol.gif 甘都系到处逛下好咧....

lol.gif 主要系想翻珠海吹下海风,放松下
信宜人的网上家园,网聚信宜人的力量!   如果您想了解更多最新资讯,请关注信宜玉都风情网微信公众号:www06681com
萤火虫 发表于 2008-7-21 15:44 | 显示全部楼层
原帖由 慢三秒 于 2008-7-21 15:37 发表

蜜月去可以啦,又不是叫你一支公去.
两个人一个小木屋过夜,正点吧

#av%0028 我一支公肯定毛去果D地方啦!~!~

我去過東澳島,悶到4
萤火虫 发表于 2008-7-21 15:45 | 显示全部楼层
原帖由 贪睡的嘟嘟 于 2008-7-21 15:39 发表
lol.gif lol.gif 甘都系到处逛下好咧....

lol.gif 主要系想翻珠海吹下海风,放松下

吹海風,情侶路都得拉。。

使乜去海島啊

D野好貴又唔好吃
萤火虫 发表于 2008-7-21 15:45 | 显示全部楼层
原帖由 贪睡的嘟嘟 于 2008-7-21 15:31 发表

lol.gif 系啊...你甘醒目嘎

@titter 你“吉”起條尾就知道你想點啦
 楼主| 贪睡的嘟嘟 发表于 2008-7-21 15:49 | 显示全部楼层

回复 34# 萤火虫 的帖子

lol.gif lol.gif 到时睇虫子想去嘘就带距去嘘...lol.gif
慢三秒 发表于 2008-7-21 15:50 | 显示全部楼层
原帖由 萤火虫 于 2008-7-21 15:44 发表

#av%0028 我一支公肯定毛去果D地方啦!~!~

我去過東澳島,悶到4

可怜嘛,下次我回珠海跟你两支一起去哦,哈哈
 楼主| 贪睡的嘟嘟 发表于 2008-7-21 15:50 | 显示全部楼层

回复 35# 萤火虫 的帖子

迷失的猪猪 发表于 2008-7-21 15:51 | 显示全部楼层
呵呵。。。。荡得开心点。。。。
 楼主| 贪睡的嘟嘟 发表于 2008-7-21 15:51 | 显示全部楼层
原帖由 慢三秒 于 2008-7-21 15:50 发表

哈哈!!支持!
 楼主| 贪睡的嘟嘟 发表于 2008-7-21 15:51 | 显示全部楼层

回复 39# 迷失的猪猪 的帖子

哈...多谢猪猪
萤火虫 发表于 2008-7-21 15:53 | 显示全部楼层
原帖由 贪睡的嘟嘟 于 2008-7-21 15:49 发表
lol.gif lol.gif 到时睇虫子想去嘘就带距去嘘...lol.gif

呵呵、、、我帶去爬樟板山

T螢火蟲
萤火虫 发表于 2008-7-21 15:54 | 显示全部楼层
原帖由 慢三秒 于 2008-7-21 15:50 发表

嚇??
同你。。。
唔去
去過海島就毛想去了
海南就差不多
萤火虫 发表于 2008-7-21 15:54 | 显示全部楼层
原帖由 贪睡的嘟嘟 于 2008-7-21 15:50 发表

好啊~~!~

吃蟲大餐
 楼主| 贪睡的嘟嘟 发表于 2008-7-21 15:54 | 显示全部楼层
原帖由 萤火虫 于 2008-7-21 15:53 发表

呵呵、、、我帶去爬樟板山

T螢火蟲

板樟山冇好荡嘎...哈哈...睇萤火虫呢个可以考虑考虑...如果萤火虫请我食大餐嘎话...@titter