信宜玉都风情网

搜索
开启左侧

[找女友] 超级高富帅,找美女朋友,男得也找,不找也来看看

搞笑的猪 发表于 2012-8-28 14:48 | 显示全部楼层 |阅读模式
该信息已经过期

信宜-玉都风情网欢迎您的到来,注册后,您将能玩到更多好玩的功能!信宜人的网上家园,网聚信宜人的力量。

您需要 登录 才可以下载或查看,没有账号?注册会员

x
大家好啊,大家无误会,果只甘噶题目我只不过系想吸引一下大家噶眼球同好奇心噶。
首先呢,我同大家讲讲我想稳只点样噶女哈,慢慢来,你坐落来正得矛。好列,废话矛讲列,先正经介绍下我噶性格,爱好,同人品,同想稳只点样噶女正。
我呢,就叫做啊土伯,稳过大富翁噶人都知道,乜野L做啊土伯列噶,点讲我L做啊土伯呢,其实我呢就好后生噶,二十几岁,不过就系望落去似七十几甘样,矛理距,反正,好多女都讲,几阵稳矛稳靓仔列噶,系么内。讲到好似七十几,我相信大家都矛会想知道我身高列噶,不过有一个我要讲噶就系,我中意着花鞋。姐系有朵花那呢凉鞋啊。恩 ,到几我已经初步供介绍我噶大致外貌列,如果有想要做我女朋友噶话呢,可以约我去田女,我满满讲比你知。
讲到爱好,个只紧要咯,首先,我只人呢,都好中意抽烟饮酒噶,哦,矛好意思,请原谅我系甘直噶。老实讲,我到屋K,自己都饮开两瓶九江双精,烧烟就烧烟铜,一日一包烟丝左右,高兴噶话呢,应该都烧得去两三包烟丝到哇。不过你无睇我抽烟饮酒以为我系马勒佬,其实,我都好识得浪漫噶,你知道啊野叫浪漫么咯,真系好柏拉图式噶。迟点正带你去。好列,几呢就矛讲多列,讲下我想稳点样噶女正。
睇咯喔,高潮来列,我想稳噶女呢,好简单噶,我只心呢,姐系我只心念啊,我就想稳两只女,哦哦,矛矛,讲错,一只女。我想问一只。恩 ,首先矛介意我噶样貌噶,我知道我系捞八两金矛差乜野,不过你地矛系成日讲,靓仔矛本心噶内?系么内!矛知点讲列,反正矛介意样就得列,可以忍受得到我着花鞋就得列,裙都得!至于女方噶样貌呢,我就有DD要求,首先,女呢,就爱温柔体贴,顾家,识得种田,焊牛,喂猪,最好中意化妆噶。识得煲饭,识大肚。最紧要可以生只足球队做帮手做工,或者送去外国留学都得,最多我就卖开呢田啊,鱼塘啊,屋都卖开咯,都矛系好所谓噶。最紧要呢就系想稳一只有爱心噶,善良噶,矛乜点贪田噶,贪屋噶女做老婆就得列!~
最后我想总结一下我自己,我呢,我知道大家都知道我系一只好极品噶佬,我发开贴之后,居然有佬来加我只QQ,那乃,讲我稳老婆,又矛搞基噶,无加我列好矛,我知道我自己好有智慧,好一,但系都矛佐止到我稳老婆噶权利噶哇。矛讲列,打字好恨,讲到几正。系甘正哈,如果有女想稳我呢甘噶佬做老公噶话呢,可以先了解先,正讲啊,哈哈
各位朋友无喷我喔,我好真诚噶哈。
信宜人的网上家园,网聚信宜人的力量!   如果您想了解更多最新资讯,请关注信宜玉都风情网微信公众号:www06681com
元丹 发表于 2012-8-28 14:51 | 显示全部楼层
{:soso_e134:}
信宜人的网上家园,网聚信宜人的力量!   如果您想了解更多最新资讯,请关注信宜玉都风情网微信公众号:www06681com

阿宅 发表于 2012-8-28 14:57 | 显示全部楼层
还真没有见过男的双性恋{:soso_e128:}

楼主| 搞笑的猪 发表于 2012-8-28 14:59 | 显示全部楼层
多谢2楼靓仔,

暗恋 发表于 2012-8-28 15:09 来自手机 | 显示全部楼层
六斤烟丝,煲饭都得咧!

陈思考 发表于 2012-8-28 15:09 | 显示全部楼层
{:soso_e134:}{:soso_e134:}

楼主| 搞笑的猪 发表于 2012-8-28 15:10 | 显示全部楼层
系噶喔,理距矛!~

暗恋 发表于 2012-8-28 15:11 来自手机 | 显示全部楼层
有没有女生喜欢穿裙子的男生??很想知道!

楼主| 搞笑的猪 发表于 2012-8-28 15:15 | 显示全部楼层
哈哈,有就最好啦

宁滥勿缺 发表于 2012-8-28 15:25 | 显示全部楼层
{:soso_e179:}D信宜话犀利到

李梅萍 发表于 2012-8-28 15:35 | 显示全部楼层
{:soso_e192:}  捞分

住在礼墟 发表于 2012-8-28 15:44 | 显示全部楼层
最紧要可以生只足球队,{:soso_e113:},想做猪那葛就快D去{:soso_e113:}

迷途小書童 发表于 2012-8-28 16:48 | 显示全部楼层
{:soso_e134:}{:soso_e134:}睇到头晕

志比天高 发表于 2012-12-7 20:55 | 显示全部楼层
最紧要就系识大肚~笑死

只懂风情 发表于 2012-12-7 23:11 | 显示全部楼层
太有才咧!